30%Hodnocení produktu: 30%
Nedoporučuje produkt
- Vôbec som nepochopil ako sa produkt zapína. Niekedy sa zapne automaticky, keď nasadím prvý pár, niekedy nie, musím nasadiť dva páry, aj keď chcem sušiť len jednu vec
- Keď chcem sušiť len jeden pár, tak vzeuch prúdi aj tým, kde nie je nič nasadené. Považujem to za zbytočné straty (tepla, ozónu, energie, …)
- Časovač je na max 99 minút. Ak sa vec dovtedy nevysuší, tak opätovné spustenie je frustrujúce. V návode som si to raz prečítal, ale keď som to potreboval, tak som na to nevedel prísť, musel som dať všetko dole a zase naspäť (viď. bod 1)
- Myslel som si, že teplota 70°C bude super, ale nemal som odvahu to na toľko pustiť. Väčšina mojich topánok, ak to majú uvedené, odporúčajú pranie na 40°C. Takže to je len veľké číslo, ktoré neviem načo by som využil.
- Je to veľké, neviem či by som si to bral trebárs na hory
Jednu hviezdičku dávam za ten ozón, pol hviezdičky za to, že to je dosť praktická vec. Určite sa to doma hodí. Ovládanie tohoto kusu je zbytočne zložité, pričom stačí len tlačítko na zapnutie, tu ho nahrádza neopodstatnená snaha o automatizáciu.